A Nő, az Igazi Nő

A Nő, az Igazi NŐ, aki tisztában van azzal, mit ér, mennyire csodálatos és egyedi..tud várni. Van ideje arra, hogy megvárja, hogy az Igazi Férfi odalépjen hozzá, hogy felismerje, csak ez a Nő az, aki őt teljesen és tökéletesen boldoggá tudja tenni.

mert a Nő tudja, hogy az isteni akarat az, hogy mindenki a helyére kerüljön

És a Nő, aki képes univerzálisan látni a világot és tudja, hol a helye, mi a küldetése, tudatosan él, az nem sír üvöltve, ha a Férfi még nem ismerte fel vagy felismerte, de inkább elmenekül tőle.

A csupa nagybetűs NŐ érzi, hogy mikor kell hátralépni és csendben mosolyog, ha látja a Férfi próbálkozásait más nőkkel. Akik persze a negyedét sem tudják nyújtani annak a Férfinak. Hogyan is tudnák? Ikerlángja, aki a lelke másik fele, mindenkinek csak egy van. Egyetlenegy. Mint a puzzle-ben.. Ezer darabkával próbálkozhatsz kapcsolódni, de csak egy, egyetlenegy fog tökéletesen passzolni hozzád.

A Nő látja a globális képet, tudja, hogy a kirakóban melyik puzzle-nek hol a helye, hogy hozzá ki kapcsolódik tökéletesen..és azt is tudja, hogy egyszer az a darabka úgyis vele fog kapcsolódni, ha ő stabilan nem mozdul és nem keveredik a többi kirakódarabkával feleslegesen, hogy még nagyobb katyvasz legyen a kép helyett... mert a Nő tudja, hogy az isteni akarat az, hogy mindenki a helyére kerüljön, felesleges kóvályogni, csak idő és energiapazarlás, így a lehető legjobbat teszi, amit tehet: vár. És a kirakó így tud összeállni, csodálatos képpé, amiben minden és mindenki a helyén van.

#jurakkata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26460/pics/lead_800x600.jpg
jurák kata idézet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?