Elengedés...de hogyan?

El kell engedni. Nem csak szavakkal, hanem úgy igazán. Tudod, amikor már tényleg nem akarod, hogy megértsenek, hogy igazat adjanak, nem akarod elmagyarázni a dolgokat, nem akarod, hogy szeressenek, elfogadjanak.. mert már nem érzel semmit. Tényleg semmit.

És hidd el: gát nélkül, engedve a sodrásnak, ezernyi csoda vár még rád

Persze ez nem megy egyik napról a másikra és lássuk be, olyan jól tudunk magunknak hazudni. Aztán rájössz, hogy ez egy talmi dolog..de még akarod. Fájna a hiánya. Majd amikor nem számítasz rá, akkor hirtelen meglátod, hogy Te építettél egy óriási védelmi rendszert magadnak, ami megakadályozta, hogy továbbléphess.

A görcsös ragaszkodás vagy megfelelni akarás óriási gátakat épít az ember lelkében..és tudjátok..néha nem is a megfelelő védelmi vonalra építed azt a gátat, nincs is ott helye..vagy nem ott van… Amikor aztán ott állsz a fene nagy gátépítési tudományoddal és a felismeréssel, hogy ezt magadnak csináltad, na akkor kell igazán szeretni magad annyira, hogy azonnal lerombold... és utat engedj a mindent elsöprő, új életérzésnek... hogy szabad vagy. És hidd el: gát nélkül, engedve a sodrásnak, ezernyi csoda vár még rád.

Szeretettel: 

Jurák Kata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26461/pics/14603754201390441_800x600.jpg
jurák kata idézet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?