Tovább kell menned..!

Hidd el, hogy elérkezik az a pillanat, amikor amikor már nem akarsz olyan emberekkel együtt lenni, akik lehúznak, visszatartanak, a rosszat látják benned, könnyet csalnak a szemedbe. Eljön majd az az idő, amikor tudsz nemet mondani, kihúzni magad, erős lenni, tovább menni és nem akarsz nekik megfelelni.


Igen, eljön a pillanat, amikor megérted: azok számítanak, akik szeretnek, és őszintén, minden érdek nélkül teszik ezt…Akik elfogadnak a hibáiddal együtt..(mert te sem vagy tökéletes).
Akik alig várják, hogy megoszd velük a pillanataidat is, hogy gondosan megőrizzék a kis szív alakú tarsolyukba, ahová csak a legfontosabb dolgok férnek bele..és még sincs tele sosem…

Takarítsd ki az életedből mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben..Mi az, ami kell..és mi az, ami feleslegessé vált.
Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört és újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz)  és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy “hátha mégis”…
Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek – akár látod, akár nem.

Jurák Kata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26547/pics/lead_800x600.jpg
Jurák Kata,jurák kata idézet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?