Értékes vagy!

Nem kell mindig felhőtlenül boldognak lenned. A rózsaszín szappanbuborék is szép, sokan csodálják, de amint kipukkad, csak egy löttyként tekintenek rá. A valóság másként hat, ha nézed a buborékot, színes prizmákat is láthatsz általa..de a világ nem változott, csak te láttad másként..a te nézőpontod nem volt valós. 
Szerintem meg kell tanulni kezelni, ha a buborék kipukkad.

Vannak, akik a löttyre is úgy néznek, mint a buborékra, nem fogadják el, hogy ennyi volt, vége...míg mások a lábukkal eltörlik, nehogy nyoma maradjon. És akad, aki szomorúan ugyan, de elfogadja: ez kipukkadt ..és továbblép..örülve annak, ha újabb buborékot lát útja során.

Én azt szoktam tanácsolni a barátnőimnek, hogy "Fogd meg a táskád és indulj el..bárhová...Kell néha, hogy egyedül legyél, csak magadra figyelj."

Mi nők hajlamosak vagyunk azt gondolni, csak valakivel együtt érezhetjük jól magunkat, kell, hogy csicseregjünk valakihez, ilyenek. Én pedig azt mondom: legyél néha egyedül, érezd magad jól azzal, aki mindig ott van veled: önmagaddal. És igen, megérdemelsz egy napot, amikor csak Te számítasz önmagadnak, egyél finomakat egy étteremben, igyál egy finom kávét, ücsörögj a kedvenc padodon a parkban, sétálj nagyot..és észre fogod venni a nap végén, hogy a mosoly ott ragadt az arcodon. Megtaláltad önmagad és tetszett, amit láttál. Értékes vagy. 

Szeretettel: 

Jurák Kata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26624/pics/lead_800x600.jpg
életmód,Jurák Kata,jurák kata idézet,lélekgyógyászat,lelki egészség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?