Csakazértis!

Lehet, hogy most azt látod, minden összeesküdött ellened és nem érted, miért történik veled ennyi rossz. Úgy érzed, már nem bírnál ki még egy pofont az élettől, de amikor újabb csalódás ér, még mindig fel tudsz állni. Mert fel akarsz. Mert fel kell. Csakazértis.


De van egy jó hírem: mindazok a nehézségek, amik nem tudtak végleg megtörni, erőssé tesznek...azok, akik csalódást okoztak, sárba akartak taposni, egyszer irigykedve néznek majd rád. És tudod, azok a nehézségek, amiken keresztülmentél mind arra voltak jók, hogy megtudd, mennyit bírsz, milyen erős vagy. 


És lehet, hogy most azt látod, hogy baromira a gödör alján vagy és arra gondolsz, hogy milyen jó lenne most egy luxusházban, odafent, mint azok, akik belelöktek a föld mélyébe...
De hidd el: elérkezik az idő, amikor megtudod, hogy a gödör igazából megóvott téged egy tornádótól, ami új világot készített el számodra, kisöpörve minden szemetet az utadból, lerombolva a pompás palotákat, felhőkarcolókat, bástyának hitt erődítményeket...és amit te is megláthatsz, ha összeszeded magad és kimászol onnan, nagyon mélyről. 
És még valami: ne a romokra építs, azokra sosem. Építs újat. Stabilat. Erőset. Lehet, hogy csak néhány téglát találsz kezdetben...de azok a téglák biztos alapok lesznek. Ebben biztos vagyok. 

Szeretettel: 

Jurák Kata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26678/pics/lead_800x600.jpg
életmód,Jurák Kata,lélekgyógyászat,lelki egészség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?