Kiegyenlítetlen számlát nem hagy az Élet

Amikor megkérdezik tőlem, hogy mitévő legyen valaki akkor, amikor megtudja, hogy az, akit ő még szeret, de már szakítottak., szóval a Nagy Ő mással vigasztalódik...mindig mosolygok egy kicsit. 

Mert tudod, úgyis visszajön. Mindig visszajönnek. Ha fizikálisan nem is, de elérkezik az a pont, amikor rád fog vágyni, amikor tudja, hogy rossz döntést hozott..és bánja, nagyon bánja, hogy téged elhagyott.

Legszívesebben visszaforgatná az idő kerekét, és gyávának tartja magát, mert megijedt a saját érzéseitől vagy mert nem akarta elhinni, hogy mással nem éli meg azokat a csodákat, amit veled.

Lehet, hogy eltelik néhány hónap..van, hogy évek. De elérkezik a pillanat, amikor belátja, veled kellett volna maradnia..Akkor persze már neked nem kell és zárod ki az életedből örökre...És azt a fájdalmat, amit most te érzel, hogy darabokra szakítja a szíved, hogy meg tudnál őrülni, mert tudod, hogy mással van..azt Ő is át fogja élni.

Igen, egyszer majd azt mondod halkan magadban, miközben bezárod a szíved ajtaját előtte, hogy "kiegyenlítetlen számlát nem hagy az élet". És eszedbe jut majd, amit mondtam..Mindig vissza akarnak jönni egyszer...de akkor valószínűleg neked nem kell már.

Mert kiegyenlítetlen számlát nem hagy az Élet.

Amit megítélsz, megkapod te is. Át kell élned, hogy megtanuld, nem mondhatsz ítéletet, mert nem a te dolgod megítélni másokat.
Nekem évekbe telt, hogy felismerjem azt, bármi – minden – amit teszel nyomot hagy az univerzumban, mások szívében, lelkében. És minden fájdalmat, amit másoknak okoztál, te is át fogod élni. Visszakapod. Készülj fel rá.

Szeretettel: 

Jurák Kata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26679/pics/lead_800x600.jpg
elengedés,Jurák Kata,szakítás,szerelem,újrakezdés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?