Néha hátra kell lépned az előrejutásért

Néha tényleg a legbeszédesebb az, ha nem mondasz semmit...és igen, van az úgy, hogy a legtöbb, amit adhatsz magadból másnak..az a hiányod. 


Mert ha szereted, ha szereted és jobban szereted magadnál.. ha nem a kapcsolat lehetőségét látod benne, hanem Őt magát, a Lelkét...akkor nem is akarsz megmagyarázni neki semmit. Mert bízol benne, tudod, hogy vannak dolgok, amiket egyedül kell megoldania, vannak érzések, amit neki kell megélnie.


Így hátralépsz vagy csak egyszerűen megállsz, nem csimpaszkodsz belé két kézzel, hogy veled legyen, hogy együtt járjátok az utatokat...mert tudod, hogy elérkezett a pillanat:most neki kell felismernie, hogy hiányzik, ha nem vagy mellette, ha nem beszélsz hozzá, nem mosolyogsz rá. És tudod, hagyd meg neki a döntést, hogy nélküled vagy veled akar-e tovább menni az úton. De ő lépjen oda hozzád. És becsukott szemmel is tudja, hová lépjen, mert tudja, hogy ott vagy és számíthat rád...


Azt hiszem, az igazi szerelem nem is az a fellángoló, megperzselő érzés. Hanem őszinteség, bizalom, megértés, elfogadás és tisztelet. És tanítás. 


Mert ha mégis úgy dönt, hogy egyedül akarja tovább folytatni, akkor az neked nagyon fog fájni. De nem fogsz okokat keresni, talán nem is találnál...mert tudod, hogy minden úgy van jól, ahogy van...és ezt neki köszönheted...

Szeretettel: 

Jurák Kata

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/26758/pics/lead_800x600.jpg
elengedés,Jurák Kata,lelki egészség,szerelem
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?