Az, aki beléd vésődik, aki a másik feled...nem akarja, hogy fájjon neked bármi is.

Tudod, a szerelem nem csupán mindent elsöprő érzés. Az, ha szerelmes vagy, azt is jelenti, hogy tiszteled a másikat annyira, hogy nem hagyod kétségek között. Figyelsz rá...arra, amit mond, amit érez..és nem helyezed önmagad a másik elé semmilyen szinten.


Azt mondják, az egyik mindig jobban szeret.

Én azt gondolom, hogy az igazi szerelemben nincsenek mérőkódok..csak azt érzitek mindketten, hogy ez most más..nagyon más, mint eddig. Mert nem játszmázol, nem építesz falakat magad köré, nem érzed szükségét, hogy szebbnek, jobbnak tűnj a másik szemében.

Mert tudod, hogy úgy szeret, ahogy vagy. A kóccal a hajadban, a szarkalábbal a szemed körül és tudja, hogy reggel mindig kilöttyinted a kávét és nem morog akkor sem, amikor folyton elrontasz valamit...Mert elfogad. Feltételek és szabályrendszerek nélkül, tudja kezelni a hisztidet és minden olyan egyszerűen, olajozottan működik köztetek.

Tudod, a szerelem nem egy ragacsos izé. Csak néhányan úgy élik meg, hogy elengedhetetlen része a szenvedés. Én azt mondom, ha már szenvedned kell benne, akkor az nem is az igazi.
Mert az, aki beléd vésődik, aki a másik feled..nem akarja, hogy fájjon neked bármi is.

https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/27199/pics/lead_800x600.jpg
elengedés,felelősségvállalás,Jurák Kata,jurák kata idézet,lélekgyógyászat,lelki egészség,szakítás,szerelem,tudatosság,újrakezdés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?