Fájjon neki, szenvedjen, élje át a kínokat, amiket te érzel miatta...

Néha azt akarod, hogy fájjon neki. Fájjon, amit mondasz. Fájjon, amit teszel...mindegy hogyan, de szenvedjen, élje át azokat a kínokat, amiket te..mert annyira szereted, hogy az elviselhetetlen. Hogy megőrülsz a hiányától...és mivel nem akarod, hogy ezt tudja, inkább fájdalmat akarsz okozni neki. Csak egy kicsit visszaadni neki, amit te érzel. Csak a törtrészét. Szenvedjen, lásd a kínjait, elégtételt vegyél azért, mert elvitte a szívedet, elfoglalta a gondolataidat...mert más emberré tett. 

De én azt mondom: legyél erősebb ennél az érzésnél, ne akarj fájdalommal válaszolni azokra a fájdalmakra, amit te érzel miatta. Inkább gondolj arra, mennyire nagyszerű érzéseket generáltatok egymásnak és milyen csodás pillanatokat éltetek át együtt. Szeretetben őrizzétek meg egymást, ne fájdalommal.

Jurák Kata

1
https://kata.blogstar.hu/./pages/kata/contents/blog/27655/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Pesto
Pesto 2016-06-24 11:28:51
Drága Kata!
Alapjában véve ismét igazad van. De bennem fölmerül egy olyan lehetőség, hogy a másik egyáltalán nem akar fájdalmat okozni a szeretett Társnak, sőt neki épp úgy fáj a hiány, a tehetetlenség, hogy szinte belehal, és az a tudat, hogy adott helyzetben semmit, semmit nem tud tenni azért, hogy a Társát megóvja a fájdalomtól - na, ennél szörnyűbb érzést én nem tudok elképzelni! Aki igazán szeret valakit, az valóban nem akar fájdalmat okozni a Társának!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?