2016.05.15.

Néha annyira félünk az újtól, a változástól. Próbáljuk inkább eldobni magunktól, ahelyett, hogy megélnénk, hogy szembenéznénk vele...a feladattal, az érzéssel.

A legrosszabb azonban mégiscsak az, ha magunktól tartunk. A legnagyobb falakat mindig maga köré építi az ember. Észrevétlenül zárod be magad...saját börtönödbe.

Vannak, akik életfogytiglanra ítéltetnek..míg mások képesek arra, hogy kiszabaduljanak..mert megértik: az életben mindent azért kapunk, jót-rosszat egyaránt, hogy tanuljunk belőle, hogy megéljük. Mert minden pillanat ajándék.

És véssétek jól az eszetekbe: "Ami jön fogadjátok, ami megy, engedjétek.."

2016.05.12.

Van az úgy, hogy néha lepadlózol. Még ha gyakorlott vagy és baromira megszoktad a kisebb-nagyobb pofonokat az Élettől, akad, ami tényleg a padlóra küld, bármilyen erős is vagy.

2016.05.12.

Hidd el, hogy elérkezik az a pillanat, amikor amikor már nem akarsz olyan emberekkel együtt lenni, akik lehúznak, visszatartanak, a rosszat látják benned, könnyet csalnak a szemedbe.

2016.05.12.

Tudod, a szerelem nem csupán mindent elsöprő érzés. Az, ha szerelmes vagy, azt is jelenti, hogy tiszteled a másikat annyira, hogy nem hagyod kétségek között. Figyelsz rá...arra, amit mond, amit érez..és nem helyezed önmagad a másik elé semmilyen szinten.

2016.05.11.

Annak nem vagy fontos, aki csak akkor keres, ha Neki kell valami és nem érdekli, hogy veled mi van. Az nem szeret, aki akkor segít, ha az érdeke úgy kívánja vagy viszonzást vár érte.

Címkék: Jurák Kata, szeretet
2016.05.10.

A felelősség nem vállalása az, hogy nem akarsz tudomást venni arról, hogy felnőttél.

Az ilyen “felnőttgyerek” ismertetőjegye, hogy sosem tudja beosztani az idejét, mindig késésben van, a munkájában is mindent az utolsó pillanatra hagy (általában el is csúszik vele) és szüksége van harmincévesen is támaszra.

2016.05.10.

A kívánságaid olyanok, mint a lámpások

A kívánságaid olyanok, mint a lámpások. Beragyoghatják az életed, fényt hoznak a szürkeségbe...Képzeld el, hogy a vágyad megvalósul...ezt az elképzelt képet tartsd fent, mint egy filmkockát, rögzítsd a tudatod mélyére, tudd, hogy sikerülni fog...majd engedd tovább.

2016.05.07.

Néha tényleg nehéz. Arcul üt egy szó, belehasít a szívedbe egy hanyagul odavetett mondat, meglátsz valamit, amit megpróbáltak eltitkolni előtted és te nem érted, hogy miért kapod, miért ezt kapod az Élettől, amikor annyira nagyon, kimondhatatlanul hittél benne.

2016.05.07.

Minden probléma akkora súllyal van jelen az életünkben, amennyire engeded, hogy jelen legyen.

Elengedni. Mindenhol erről hallani: “engedd el” meg “fontos az elengedés”...Szerintem ez inkább az ellenkezőjét váltja ki, mint kellene.

2016.05.04.

g

Egyszer minden véget ér. Lezárul az életednek egy szakasza, amire mindig úgy gondolsz majd, hogy hálás vagy érte.

Még akkor is, ha voltak benne fájdalmas időszakok, voltak csalódások, komoly pofonok, de mindig felálltál és mentél tovább a kijelölt utadon, mert tudtad, hogy itt van dolgod és mert azokra néztél, akik szeretnek és támogatnak.