2016.04.11.
Az irigység, a féltékenység mind olyan dolog, amivel egész egyszerűen nem tudsz mit kezdeni... és nem is kell.
ők csak szeretnének olyanná válni, amilyen te már régóta vagy
Mert egy darabig megpróbálsz megfelelni, mássá válni – megváltozni -, aztán úgy sem jó. Akkor is te vagy a rossz, a gonosz, az, akit utálni kell, mert... mert jobb vagy nála, több mindent elértél, és ha ez nem is így van, akkor is így látnak.
2016.04.11.

Azt hiszem, a legnagyobb probléma mégiscsak az a világgal, hogy nem küzdünk semmiért, senkiért, hanem azonnal megszabadulunk bármitől és bárkitől, ahogy valami probléma adódik, kellemetlenség ér bennünket miatta....

mégiscsak megéri megtanulni küzdeni, elfogadni, kitartani

hogy nekünk könnyebb legyen..

2016.04.11.

Egyszer mindenkiről lehull a lepel, megmutatkozik, milyen is valójában. Mit gondol rólad, amikor nem álarc mögé bújva leplezi a valódi érzéseit, amikor elfelejtkezik egy másodpercre a szerepéről, amit neked játszik.

Azt akarod, hogy eltűnjön az életedből. Örökre.

Igen, az a másodperc beléd hasít, kettészakít..fáj. Nagyon fáj.

2016.04.11.

El kell engedni. Nem csak szavakkal, hanem úgy igazán. Tudod, amikor már tényleg nem akarod, hogy megértsenek, hogy igazat adjanak, nem akarod elmagyarázni a dolgokat, nem akarod, hogy szeressenek, elfogadjanak.. mert már nem érzel semmit. Tényleg semmit.

És hidd el: gát nélkül, engedve a sodrásnak, ezernyi csoda vár még rád

Persze ez nem megy egyik napról a másikra és lássuk be, olyan jól tudunk magunknak hazudni. Aztán rájössz, hogy ez egy talmi dolog..de még akarod. Fájna a hiánya. Majd amikor nem számítasz rá, akkor hirtelen meglátod, hogy Te építettél egy óriási védelmi rendszert magadnak, ami megakadályozta, hogy továbbléphess.

2016.04.11.

A Nő, az Igazi NŐ, aki tisztában van azzal, mit ér, mennyire csodálatos és egyedi..tud várni. Van ideje arra, hogy megvárja, hogy az Igazi Férfi odalépjen hozzá, hogy felismerje, csak ez a Nő az, aki őt teljesen és tökéletesen boldoggá tudja tenni.

mert a Nő tudja, hogy az isteni akarat az, hogy mindenki a helyére kerüljön

És a Nő, aki képes univerzálisan látni a világot és tudja, hol a helye, mi a küldetése, tudatosan él, az nem sír üvöltve, ha a Férfi még nem ismerte fel vagy felismerte, de inkább elmenekül tőle.