2016.05.02.

Minden pillanatot, amit megélsz, ajándékba kapod. Senki sem tudja, meddig él. Senki nem tudja, hogy mennyi adatott.

Te, és egyedül te vagy a felelős azért, hogy milyen érzéseket keltesz másokban, milyen emlékeket őriznek mások rólad a szívükben.

Élj úgy, hogy amikor rád gondolnak, mosolyogjanak az emberek. Legyél te az öröm forrása, legyél te az, akivel szeretnek együtt lenni... 
Legyél napfény, legyél ragyogás, legyél pótolhatatlan.

Csodás májust...!

Szeretettel: 

Jurák Kata

2016.04.15.

A hálaadás életforma. Meg kell tanulnod hálásnak lenned mindenért: az életért, a családodért, a barátaidért, hogy van mit enned és van hol laknod.

Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy minden reggel hálát adok legalább három dologért. Mások kávéval indítják a napot, én azzal, hogy arra gondolok, milyen nagyszerű, hogy egészséges vagyok, csodálatos gyerekeim vannak és van munkahelyem. Néhány másodperc csupán, de az egész napomat jól indítom, hiszen tudatosul, hogy mindenem meg van, amire szükségem van az életben. A hála átprogramozza a negatív érzéseket és rájössz, nincs miért keseregned, hiszen oly sok mindened van.  

Ha ott a hála a szívedben, eltörpül mellette az aggodalom, a félelem, egészen egyszerűen kiszorítja őket a hála. Mert nem fér meg egyszerre a két érzés benned. Csak rajtad múlik, melyiknek adsz teret.

Szeretettel: 

Jurák Kata

Ezeket a cikkeket olvastad már?