2016.06.18.

A legtöbben szeretik másként látni magukat, mint amilyenek valójában és amúgy tényleg könnyebb nem szembenézni a hibáinkkal, hanem másokat hibáztatni mindenért. Egy kapcsolat felbomlása után mindig azt szoktam javasolni, hogy ne ugorjanak fejest azonnal egy másikba, hagyjanak időt maguknak arra, hogy megvizsgálják a felismeréseket, tanításokat, amiket az eltelt időszak alatt kaptak meg. Mert nem csak a másik a hibás mindenért. Egy kapcsolatban két ember van, mindketten tesztek bele és vesztek el belőle. 

2016.05.11.

Annak nem vagy fontos, aki csak akkor keres, ha Neki kell valami és nem érdekli, hogy veled mi van. Az nem szeret, aki akkor segít, ha az érdeke úgy kívánja vagy viszonzást vár érte.

Címkék: Jurák Kata, szeretet
2016.05.03.

Amikor rájössz, hogy elveszítheted...amikor felismered, hogy egy pillanat alatt megváltozhat minden...akkor döbbensz rá, milyen ajándék az, hogy ismerheted, hogy az életed része, hogy nélküle semmi lennél.

2016.04.25.

Anya vagyok. Két embernek adtam életet. Két emberke vált ki a testemből...de örökre a részeim maradnak. 


Tudjátok, nem megszülni nehéz egy gyereket és még csak nem is nevelni őket. A legnehezebb rész az, hogy elengedd...hogy tudd, belőled vannak, te adtál nekik lehetőséget az Életre, de a többi már csak rajtuk múlik.

2016.04.14.


Az én szüleim nem milliomosok és semmi sem ment könnyen nekik az életben. Mindenért megküzdöttek, a lakásért, autóért, hétvégi házért…és egymásért is.

Az én szüleim felneveltek becsülettel négy gyereket.