2016.05.12.

Van az úgy, hogy néha lepadlózol. Még ha gyakorlott vagy és baromira megszoktad a kisebb-nagyobb pofonokat az Élettől, akad, ami tényleg a padlóra küld, bármilyen erős is vagy.

2016.05.12.

Hidd el, hogy elérkezik az a pillanat, amikor amikor már nem akarsz olyan emberekkel együtt lenni, akik lehúznak, visszatartanak, a rosszat látják benned, könnyet csalnak a szemedbe.

2016.05.12.

Tudod, a szerelem nem csupán mindent elsöprő érzés. Az, ha szerelmes vagy, azt is jelenti, hogy tiszteled a másikat annyira, hogy nem hagyod kétségek között. Figyelsz rá...arra, amit mond, amit érez..és nem helyezed önmagad a másik elé semmilyen szinten.

2016.05.04.

g

Egyszer minden véget ér. Lezárul az életednek egy szakasza, amire mindig úgy gondolsz majd, hogy hálás vagy érte.

Még akkor is, ha voltak benne fájdalmas időszakok, voltak csalódások, komoly pofonok, de mindig felálltál és mentél tovább a kijelölt utadon, mert tudtad, hogy itt van dolgod és mert azokra néztél, akik szeretnek és támogatnak.

2016.05.02.

Minden pillanatot, amit megélsz, ajándékba kapod. Senki sem tudja, meddig él. Senki nem tudja, hogy mennyi adatott.

Te, és egyedül te vagy a felelős azért, hogy milyen érzéseket keltesz másokban, milyen emlékeket őriznek mások rólad a szívükben.

Élj úgy, hogy amikor rád gondolnak, mosolyogjanak az emberek. Legyél te az öröm forrása, legyél te az, akivel szeretnek együtt lenni... 
Legyél napfény, legyél ragyogás, legyél pótolhatatlan.

Csodás májust...!

Szeretettel: 

Jurák Kata

2016.04.19.

Amikor megkérdezik tőlem, hogy mitévő legyen valaki akkor, amikor megtudja, hogy az, akit ő még szeret, de már szakítottak., szóval a Nagy Ő mással vigasztalódik...mindig mosolygok egy kicsit. 

Mert tudod, úgyis visszajön. Mindig visszajönnek. Ha fizikálisan nem is, de elérkezik az a pont, amikor rád fog vágyni, amikor tudja, hogy rossz döntést hozott..és bánja, nagyon bánja, hogy téged elhagyott.

Legszívesebben visszaforgatná az idő kerekét, és gyávának tartja magát, mert megijedt a saját érzéseitől vagy mert nem akarta elhinni, hogy mással nem éli meg azokat a csodákat, amit veled.

Lehet, hogy eltelik néhány hónap..van, hogy évek. De elérkezik a pillanat, amikor belátja, veled kellett volna maradnia..Akkor persze már neked nem kell és zárod ki az életedből örökre...És azt a fájdalmat, amit most te érzel, hogy darabokra szakítja a szíved, hogy meg tudnál őrülni, mert tudod, hogy mással van..azt Ő is át fogja élni.

Igen, egyszer majd azt mondod halkan magadban, miközben bezárod a szíved ajtaját előtte, hogy "kiegyenlítetlen számlát nem hagy az élet". És eszedbe jut majd, amit mondtam..Mindig vissza akarnak jönni egyszer...de akkor valószínűleg neked nem kell már.

Mert kiegyenlítetlen számlát nem hagy az Élet.

Amit megítélsz, megkapod te is. Át kell élned, hogy megtanuld, nem mondhatsz ítéletet, mert nem a te dolgod megítélni másokat.
Nekem évekbe telt, hogy felismerjem azt, bármi – minden – amit teszel nyomot hagy az univerzumban, mások szívében, lelkében. És minden fájdalmat, amit másoknak okoztál, te is át fogod élni. Visszakapod. Készülj fel rá.

Szeretettel: 

Jurák Kata

2016.04.17.

Amikor valamelyik ismerősöm felhív, hogy "vége, elegem volt, elköltöztem tőle", rendszerint már a hanglejtéséből és a szövegkörnyezetből sejtem, hogy ez most valóban végleges szakítás vagy csak drámázás. De azért mindig meg szoktam kérdezni, hogy "minden holmidat elhoztad?"